Green Power

Salaatti loppukesän mustikoista

  • Salaatti loppukesän mustikoista
  • Lollorosso salaattia
  • Jääsalaattia
  • Viinisuolaheinää
  • Palsternakkaa
  • Oliiviöljyä
  • Mustikoita
  • Suolaa ja pippuria

Kuori Palsternakka. Leikkaa siitä ohuita viipaleita vaikka perunankuorimisveitsellä tai juustohöylällä. Mausta viipaleet oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Levitä uunipellille ja paista 200 asteessa kullanruskeaksi, ottaa vain muutamia minuutteja. Varo etteivät pala. Jäähdytä. Sekoita salaatit ja mustikat. Mausta salaatti balsamicolla, suolalla ja pippurilla. Aseta palsternakkalastut päällimmäiseksi  ja varaudu paahtamaan niitä lisää, vievät kielen mennessään.  

 
ylaviiva alaviiva