Kana-Caesarsalaatti Kaarlo Kanin tapaan

Helppo ja herkullinen Kana-Caesarsalaatti.

  • Roomansalaattia 2 ruukkua
  • Villirucola 1 ruukku
  • Broilerin sisäfilettä yrttivalkosipulimarinadissa
  • Pekonia/ ilmakuivattua kinkkua 100 g
  • Grana padanoa tai parmesaania lastuina 
  • Suola
  • Mustapippuria myllystä
  • Krutonkeja

Aloita paistamalla broilerin sisäfileet ja ruskistamalla pekoni. Imeytä pekonista enin rasva talouspaperin päällä. Pieni broilerin rintafileet. Revi salaatit ja tarvittaessa lastututa juusto. Lisää päälle krutongit. Tsekkaa tästä ohje jos haluat tehdä itse yrttiset krutongit

Kastike:

  • Anjofisfilettä liemineen 2 kpl
  • Valkosipulinkynsi 1 kpl
  • Worcesterhirekastiketta 1 rkl
  • Oliiviöljyä 0,5 dl
  • Sitruunamehua 1/2 sitruuna
  • Dijonsinappia 1 tl
  • Mustapippuria myllystä

Mittaa aineet tehosekoittimeen tai sauvasekoitin astiaan. Suristele kunnes kastike on tasaista. Testaa maku kohdilleen ja nauti salaatin kanssa.