Riista-kasvistorni

  • Roomansalaattia
  • Jääsalaattia
  • Viinisuolaheinää
  • Timjamia
  • Salviaa
  • Riistalihaa (tässä peuran sisäfile)
  • Rosamunda peruna
  • Bataatti
  • Punajuuri
  • Punasipuli
  • Suolaa 
  • Mustapippuria rouheena

Viipaloi peruna, bataatti, punajuuri ja punasipuli. Käytä kasvikset  pannulla kauniin ruskeiksi ja hauduta kannenalla al'dent.  Ruskista huoneenlämpöinen liha pannulla kauniin ruskeaksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita 250 asteiseen uuniin ja paista 7-8 minuuttia. Anna vetäytyä folioon käärittynä 2 tuntia ja viipaloi. Kasaa annos aloittaen perunalla ja bataatilla. Varo värjäämästä punajuurella. Koristele yrteillä ja salaatilla. Pirskota päälle vähän oliiviöljyä ja tarjoile.