Tabbouleh salsan kera

  • Jääsalaattia
  • Roomansalaattia
  • Minttua
  • Burlguria
  • Sipulia
  • Sitruunamehua
  • Chiliä tuoreena
  • Oliiviöljyä

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan (kahdelle noin 100 g) Kuori ja pilko sipuli. Paloittele tuore chili. Lisää nämä bulgurin joukkoon ja jäähdytä. Revi salaatti. Pilko minttu. Sekoita varovasti vihreät jäähtyneen bulgurin joukkoon.  

Salsa

  • Sipuli
  • Valkosipulia
  • Chiliä
  • Paprikaa
  • Tomaattia
  • Suolaa
  • Siruunamehua

Kuori sipuli ja valkosipuli. Silppua vihannekset pieniksi kuutioiksi. Kaada joukkoon sitruunamehu ja mausta suolaalla. Sekoita varovasti. 

Tämän salsan voi tehdä myös paahdetuista kasviksista. Silloin kannattaa paahtaa kasvikset isoina paloina ja kuorineen. Jäähdytä. Poista kuoret ja chilistä siemenet. Paloittele vähän pienemmiksi. Sekoita ja mausta.