Green Power

Salaatit raikkaita ja yrtit aromikkaita

Oksasen Puutarha on laadustaan tunnettu ja tunnustettu kauppapuutarha, jolla on lähes
40 vuoden kokemus salaatin viljelystä. Yrityksen vihreät herkut jakautuvat kahteen tuoteperheeseen: salaatteihin ja yrtteihin.

Kaarlo Kanin vinkit
salaattiherkkujen käsittelyyn

Säilytä salaatti vesilasissa huoneenlämmössä. Jos joudut säilyttämään salaattia muutaman päivän, voit panna ruukkusalaatin viileäkaappiin. Jätä tällöin salaatti pussiin, jotta haihtuminen olisi mahdollisimman vähäistä.

Säilytä salaatti erillään etyleeniä tuottavista hedelmistä ja kasviksista.
Etyleeni nopeuttaa salaattien nuutumista. Eniten etyleeniä tuottavat omena, banaani, melonit, avokado, luumu ja monet eksoottiset hedelmät.

Pese salaatti jääkylmällä vedellä. Pestyt salaatit kuivaat kätevimmin salaattilingolla. Revi salaatinlehdet käsin pieniksi paloiksi. Pirskota salaatinkastike lehdille juuri ennen tarjoamista tai tarjoa kastike eri astiasta.

ylaviiva alaviiva