Kirjanpitäjämme vaihtui ja tuotanto sai uuden johtajan

04.04.2018

Terhi, Aija ja Peter salaatin seassa

Muutoksia on ollut ilmassa. Pitkäaikainen kirjanpitäjämme Aija (kuvassa keskellä) jäi eläkkeelle. Aija on taloushallinnon töiden lisäksi toiminut  reseptikuviemme kokkina. Näidenkin nettisivujen reseptien herkut ovat Aijan luomuksia, yhteistyössä sisällöntuottajamme Katin kanssa. Emme olisi haluenneet Aijasta luopua mutta toivotamme hänelle leppoisia ja mielenkiintoisia eläkepäiviä.

Aijan tilalle taloushallinnon töihin saimme uuden vahvistuksen Terhin (kuvassa vasemmalla). Terhillä on hyvä ja tehokas ote taloushallinnon haasteisiin. Olemme jo tutustuttaneet Terhin salaatin ja yrttien herkulliseen maailmaan. 

Tuotannon puolelle saimme uudeksi tuotantojohtajaksi Peterin (kuvassa oikealla). Hänen toimenkuvansa on kartoittaa tuotannon toimintamallit, kehittää toimintatapoja  ja toimia tukena tuotannon työnjohtajille.  

Sisällöntuottajan silmin, -oli harmi että Aija poistui tiimistämme, oli mahtavaa nähdä, Terhin saavuttua, kuinka Aijalla oli kerrankin joku jonka kanssa heillä oli yhteiset kiinnostuksen kohteet ja selkeästi hauska tehdä töitä yhdessä perehdyttämisen aikana. Mahtavaa on ollut kuinka uudistuksiakin on lähtenyt heti toteutumaan kahden uuden henkilön tullessa puutarhaan.