Yhteistyökumppaneille

Laadukasta lähiruokaa Paattisilta ja Oripäästä ympäri Suomen

Oksasen Puutarha viljelee yli 20 eri salaatti- ja yrttilajiketta kasvihuonepuutarhoissaan Paattisilla ja Oripäässä. Vuodessa tuotamme noin 10 miljoonaa ruukkuvihannesta, jotka välitämme tukkuliikkeiden toimitettaviksi ympäri Suomen.

Tuoreita tuotteita, vastuullista viljelyä

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuista ja tuoretta lähiruokaa, joka tuotetaan hyviä tuotantotapoja noudattaen sekä luontoa kunnioittaen.

Lisäksi haluamme olla tukkuliikkeille ja kaupoille pitkäikäinen kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan sekä tuoreista ja raikkaista tuotteistaan.

Yrityksemme kehittää jatkuvasti toimintaansa niin tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden kuin tuotannon ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi. Hyvien tuotantotapojen GLOBALG.A.P.-sertifikaatti, Suomen ensimmäinen Laatutarha-auditointi sekä useat saamamme tunnustukset kertovat yhteistyökumppaneillemme ja kuluttajille toimintamme vastuullisuudesta. Lisäksi ne kannustavat meitä jatkamaan kehitystämme.

Lue lisää Ekologisuus-sivultamme »

Mistä Oksasen Puutarhan salaatteja saa?

Toimitamme salaatteja tukkuliikkeille, joista ne kuljetetaan myymälöihin ympäri Suomea. Kysy omalta kauppiaaltasi Oksasen tuotteita, se on varmin tapa saada raikasta purtavaa pöytään!

Ota yhteyttä »