Green Power

Laadukasta lähiruokaa moderniin myymälään

Oksasen Puutarha on palkittu vuoden 2010 parhaana kasvihuonevihannesviljelmänä Suomessa. Palkitsemisperusteissa mainittiin mm. johdonmukainen työ tuotannon ja muun toiminnan kehittämiseksi. Alan ammattilaisten keskuudessa Oksasen Puutarha tunnetaankin toimitusvarmuudestaan.

Missiomme on tarjota laadukasta lähiruokaa moderniin myymälään. Sen lisäksi haluamme olla kaupalle kumppani, jonka sanaan voi luottaa. Kaikissa Oksasen Puutarhaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan toimitusjohtaja Juha Oksaseen, puhelin 050 564 2265. Soitellaan, ja pidetään asiakkaat yhdessä tyytyväisinä!

Tilaa konsulentti tai Oksasen uutiskirje

Kaikki tuotteitamme myyvät marketit voivat halutessaan tilata Oksasen konsulentin paikan päälle esittelemään eri salaatti- ja yrttilajikkeita. Lisäksi lähetämme muutaman kerran vuodessa HeVi-ammattilaisten sähköpostiin uutiskirjeen, jossa kerromme uutuustuotteistamme ja muista alan ajankohtaisista kuulumisista.

Oksasen konsulentin tai uutiskirjeen saat tilattua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen juha.oksanen@oksasenpuutarha.fi. Kerro sähköpostissasi, missä myymälässä toimit, mikä on tehtävänimikkeesi ja täydelliset yhteystietosi työosoitteeseen.

ylaviiva alaviiva